ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν φεύγει ο Πάρντο από τον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φελίπε Πάρντο δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στα πλάνα του τον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ αγωνίστηκε στοφιλικό με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όμως φάνηκε ξανά πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν θυμίζει τον παίκτη που είχαν αποκτήσει πριν από μερικά χρόνια οι Πειραιώτες.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να αφήσουν ελεύθερο τον διεθνή άσο, όμως η φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ λειτούργησε αποτρεπτικά για μία τέτοια κίνηση και ως εκ τούτου ο παίκτης έμεινε στο λιμάνι.

Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια των Πειραιωτών να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί ο Πάρντο, όμως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει.

Ο Κολομβιανός έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα, του αρέσει η ζωή εδώ, επομένως δεν επιθυμεί να φύγει. Έτσι, με τα δεδομένα που υπάρχουν, δύσκολα θα αποτελέσει παρελθόν και ας μην αγωνίζεται.

Σε κάποιες χώρες είναι ακόμα ανοικτό το "παράθυρο" για μετεγγραφές , αλλά και ο ίδιος δεν "καίγεται" να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Ελλάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ