ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

AS: "Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν"

FC Barcelona's Thomas Vermaelen, center, duels for the ball with Real Sociedad's Sergio Canales during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Vermaelen/AP IMAGES VERMAELEN/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Βέλγου κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν υπό τις ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αναφέρει η AS.

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ΑS.

Όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 33χρονου (14/11/1985) Βέλγου (1,83 μ.) κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν υπό τις ευλογίες του πρώην προπονητή των ερυθρολεύκων και νυν των μπλαουγκράνα, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το Sport24.gr έψαξε την υπόθεση από το Βέλγιο, πατρίδα του Βερμάλεν. Πράγματι είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην ομάδα του Πειραιά, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και παραστάσεις από το πλέον υψηλό επίπεδο.

Για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Βέλγος πρώην αμυντικός των Άγιαξ, Βάαλβαϊκ, Άρσεναλ και Ρόμα πρέπει όμως να γίνει οικονομική υπέρβαση. Ο Βερμάλεν γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου στο Κάπελεν και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γκέρμιναλ Μπέερσοτ.

Σε ηλικία 15 ετών μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, ενώ το 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Αίαντα. Στην ολλανδική πρωτεύουσα έμεινε μέχρι το 2009, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Βάαλβαϊκ.

Εκείνη τη χρονιά μετακόμισε στο Λονδίνο αντί 12.000.000 ευρώ, καθώς για μία πενταετία φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Το 2014 τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα αντί 19.000.000 ευρώ. Στην ομάδα της Βαρκελώνης ανήκει μέχρι τώρα. Μεσολάβησε, βέβαια, ένας δανεισμός στη Ρόμα, στην οποία υπήρξε συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά.

Τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε την μπλαουγκράνα φανέλα εννιά φορές στη La Liga, μία στο Copa del Rey και δύο στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ