ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγλικά ΜΜΕ: "Κλείνει Ζοάο Καρβάλιο ο Ολυμπιακός"

Αγγλικά ΜΜΕ: "Κλείνει Ζοάο Καρβάλιο ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με Άγγλο δημοσιογράφο ο Ολυμπιακός είναι κόντα στην απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Δεν επιβεβαιώνουν οι Πειραιώτες.

Καπνός βγήκε από "τιτίβισμα" Άγγλου δημοσιογράφου, σύμφωνα με τον οποίο ο Ολυμπιακος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, αναφέρει ότι η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Με ύψος 1.72 και εξαιρετική τεχνική, είναι ο 22χρονος Πορτογάλος είναι 10άρι "παλιάς κοπής" με οργανωτικά κυρίως χαρακτηριστικά και το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται το 2023.

Ο Ζοάο Καρβάλιο κόστισε στη Φόρεστ το καλοκαίρι του 2018 περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt για να τον πάρει από την Μπενφίκα. Πέρσι, αγωνίστηκε, μάλιστα, σε 40 παιχνίδια τα 28 ως βασικός, με 4 γκολ και 8 ασίστ. Φέτος μετρά 17 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, το φλέρτ των δύο πλευρών κρατάει πάνω από χρόνο. Για την ακρίβεια από τότε που ήταν ανοικτό το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του "Φορτού" το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι αν κάτι δεν πήγαινε καλά, ο διάδοχος που έχει προκριθεί στο μυαλό των αρμοδίων είναι ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα.

Επίσης, στις 16 Δεκεμβρίου το Sport24.gr είχε γράψει πως ο μάνατζερ του Πορτογάλου είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο εκπρόσωπος του Ζοζέ Σα και του Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο η "ερυθρόλευκη" ηγεσία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Να σημειώσουμε ότι ο Καρβάλιο είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας με τις οποίες μετρά 60 συμμετοχές και 10 γκολ.

Να τονιστεί πάντως πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν για τον 22χρονο Καρβάλιο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Πειραιά ή θα μείνει τελικά στην Αγγλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ