ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφελάι: "Αφιερωμένη η νίκη στον Κούλη Δουρέκα"

Αφελάι: "Αφιερωμένη η νίκη στον Κούλη Δουρέκα"
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που χαρακτήρισε δύσκολο, στην απόδοσή του και στον Κούλη Δουρέκα. Δηλώσεις έκανε και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο, Ιμπραϊμ Αφελάι, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ υποστήριξε πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις δέκα σερί νίκες: «Πάντα στόχος μου είναι να δίνω ότι μπορώ για την ομάδα. Σήμερα ήταν μία πολύ καλή ομαδική δουλειά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και θέλαμε να την αφιερώσουμε στον Κούλη (Δουρέκας), έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Για την απόδοση του: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε οκτώ βαθμούς διαφορά και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και αν το κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου».

Για το αν του έχουν μιλήσει για το ματς της Τούμπας: «Έχω ακούσει πάρα πολλές ιστορίες για την έδρα του ΠΑΟΚ. Έχω δει και αυτά που έγιναν πέρυσι. Εμείς πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο γιατί είμαστε ποδοσφαιριστές και όχι παίκτες κικ μπόξινγκ».

Για το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει παίξει: «Δεν μπορώ να συγκρίνω τα άλλα παιχνίδια που έχω παίξει σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ελλάδα και αν το κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου».

Για το αν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που τους αρέσει να παλεύουν μέχρι τέλους ή σε αυτούς που όταν σκοράρουν θέλουν να γίνονται αλλαγή για να πάρουν το χειροκρότημα: «Όπως έχω πει δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Μου αρέσει να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου στον αγώνα ώστε να είναι χαρούμενοι αυτοί οι καταπληκτικοί φίλαθλοι. Λατρεύω το ποδόσφαιρο».

Ντομίνγκες: «Νιώθουμε πιο ήρεμοι»

Από την πλευρά του, ο Τσόρι δήλωσε: «Μας κάνει να νιώθουμε πιο ήρεμοι αυτή η διαφορά αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό ματς είναι και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για το αν θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι για να την αφιερώσουν στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7: «Φυσικά. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο μας και δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει μία νίκη απέναντι μας».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Είναι κάτι που θα δούμε και θα συζητήσουμε. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για το τι κόλπα μαθαίνει στον Φορτούνη και αν μπορεί να εξελιχθεί στον νέο Ντομίνγκεζ: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πετύχει περισσότερα από ότι έχω πετύχει εγώ».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ