ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο"

Σα Πίντο: "Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο"
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο τόνισε πως ο ΟΦΗ έχασε τη αυτοσυγκέντρωση του μετά το 1-0 και στη συνέχεια κατέρρευσε απέναντι στον Ολυμπιακό.

" Μου άρεσε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε οργάνωση στο παιχνίδι μας και αλλάζαμε σωστά την μπάλα. Αυτά κρατάω από αυτό το διάστημα. Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα, που έχει ποδοσφαιριστές με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, και οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν ένα ματς ανά πάσα στιγμή.

Και ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να σκοράρει", είπε αρχικά ο Πορτογάλος άσος και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την οργάνωσή μας και δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον για να τα πάμε καλύτερα. Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα.

Ήρθε στη συνέχεια και η αποβολή του Μπούρμπου και κάπου εκεί χάθηκε κάθε ελπίδα. Κάναμε δύο αλλαγές με τους Κουτσιανικούλη και Όγιος μετά το 3-1 για να παίξουμε την κόντρα επίθεση, καθώς δεχόμασταν έντονη πίεση από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε αυτό το καταφέραμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ