ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Είμαι περήφανος γι' αυτή τη νίκη"

Σα Πίντο: "Είμαι περήφανος γι' αυτή τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο δήλωσε περήφανος για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ανέφερε πως οι Κρητικοί πρέπει να αγωνίζονται με λιγότερο άγχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

" Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη νίκη. Αν θυμάμαι καλά ήρθε μετά από 21 μήνες. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό και την αφιερώνουμε στα παιδιά που δεν ηταν εδώ μαζί μας, στον πρόεδρο που κάνει ό,τι μπορεί και στους φιλάθλους μας που ήρθαν από την Κρήτη και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

Για το παιχνίδι νομίζω πως το κοντρολάραμε από την αρχή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Νομίζω πως κάναμε μόνο ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο από στημένο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν ήταν και καλός ο αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος έπαιξε με μακρινές μπαλιές και προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Χρειάζεται σίγουρα να καλυτερέψουμε το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά.

Θέλω να πω πως είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και πρέπει να το κάνουμε για να παίζουμε με λιγότερο άγχος. Έπρεπε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ διαφορά σήμερα. Θέλω να τονίσω πως σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να δεχθείς γκολ ίσως και από το πουθενά. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του διαιτητή. Έδινε κάρτες και σταματούσε το παιχνίδι. Δεν μιλάω για διαιτησία όταν χάνω αλλά όταν κερδίζω. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και νομίζω το ίδιο έγινε και σήμερα".

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Περογαμβράκη ο τεχνικός του ΟΦΗ απάντησε: " Δεν μπορώ να ξέρω για τους τραυματίες. Νομίζω πως θα χρειαστούμε 48 ώρες για να ξέρουμε. Είναι το μόνο που μας αναχώρησε και ελπίζω να μην είναι σοβαρό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ