Όταν γέμιζε το Παγκρήτιο στον "τελικό" του ΟΦΗ

Σαν σήμερα, το 2006, ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε τον Λεβαδειακό σε "τελικό" παραμονής στο Παγκρήτιο, γεμίζοντας ένα στάδιο 26.000 θέσεων (photos/video)

Συμπληρώνονται σήμερα 9 χρόνια από ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του ΟΦΗ. Δεν είναι και λίγο για μία επαρχιακή ομάδα να γεμίζει ένα γήπεδο 26.000 θέσεων. Και όμως, ο σύλλογος από το Ηράκλειο το κατάφερε στις 14/5/2006 στον "τελικό" παραμονής απέναντι στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο.

O ΟΦΗ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη με τουλάχιστον ένα γκολ διαφορά απέναντι στους Βοιωτούς, για να μην υποβιβαστεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα έπαιζε μαζί τους την παραμονή σε αγώνα μπαράζ. Ενώ σε νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, θα πανηγύριζε από εκείνο το απόγευμα τη σωτηρία του.

Η κινητοποίηση των φιλάθλων του ΟΦΗ ήταν εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα το Παγκρήτιο- ένα στάδιο 26.000 θέσεων- να γεμίσει. Ο Λεβαδειακός άντεξε έως το 75' όταν και ο Πιερ Ισά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Νουαφόρ να βάλει "φωτιά" στις εξέδρες καθώς έγραψε το τελικό 2-0 που διατήρησε στην κατηγορία τον ΟΦΗ.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Κυρίτσης θυμούνται και περιγράφουν όσα συνέβησαν πίσω απ' τις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ