ΟΦΗ

ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Σίμος

ΟΦΗ: Στην Ολλανδία ο Σίμος

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στο Άπελντορν και μάλιστα είδε την προπόνηση των Κρητικών.

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στο Άπελντορν ο νέος προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, συνοδευόμενος από.τον γυμναστή, κ. Γιάννη Κεσόγλου.

Στο ξενοδοχείο τον περίμενε και τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Γιάννης Σαμαράς, με τον οποίο έχει αρκετά καλή σχέση από το παρελθόν και τη κοινή τους θητεία σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι δυο τους στη συνέχεια πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την απογευματινή προπόνηση την οποία και είδε ενώ την Δευτέρα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες των Κρητικών.

Το απόγευμα η προπόνηση έγινε σε δύογκρουπ. Όσοι ακολούθησαν αποθεραπεία το πρωί έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανεασκήσεις τεχνικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του από το φιλικό με την Beerschot, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Τη Δευτέρα 15/7 ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στις 11:00 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ