ΟΦΗ

ΟΦΗ: Στην αποστολή ο Σεμέντο!

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λισάντρο Σεμέντο δεν ένιωσε ενοχλήσεις ούτε την Τρίτη (17/12), ζήτησε από τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να μπει στην αποστολή και συμπεριελήφθη στην 20άδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό (18/12, 17:15).

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (18/12, 17:15) για την 15η αγωνιστική της Super League 1 και ο Λισάντρο Σεμέντο βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου έστω κι αν αρχικά το χτύπημα στον ώμο φαινόταν ότι θα τον άφηνε εκτός τόσο για το ματς με τους πράσινους, όσο και γι' αυτό με τον Παναιτωλικό.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης (17/12), μίλησε με τους γιατρούς της ομάδας και τον προπονητή, Γιώργο Σίμο και ζήτησε να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για να βοηθήσει την ομάδα.

Το ιατρικό και προπονητικό τιμ αποφάσισαν από κοινού να μπει στην 20μελή αποστολή για το ματς με το τριφύλλι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του Σεμέντο να παίξει στο αυτό το ματς. Εάν παίξει, ωστόσο, οι πιθανότητες υποτροπής είναι μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Λισάντρο Σεμέντο θα βρίσκεται και στην τελική 18άδα, ενώ θ' αποφασιστεί από τον Γιώργο Σίμο εάν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ