ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Κοροβέση κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ με τον Γιώργο Σίμο να έχει στη διάθεση του και τον Κοροβέση.

Mε προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (29/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο (30/11, 19:30).

Οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Αυτοί είναι οι κάτωθι 19: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Σόουζα.

Εκτός πλην των Μεγιάδο και Δεληγιαννίδη έμεινε και ο Βαζ που ήταν στη διάθεση του Σίμου για το παιχνίδι που είχε προηγηθεί και την ήττα από τον Ατρόμητο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ