ΟΦΗ

ΟΦΗ: Και τρίτος τερματοφύλακας Σηφάκης στην ομάδα της Κρήτης

ΟΦΗ: Και τρίτος τερματοφύλακας Σηφάκης στην ομάδα της Κρήτης

Η παράδοση της οικογένειας Σηφάκη στον ΟΦΗ συνεχίζεται. Ο υιός του Μύρωνα και αδελφός του Μιχάλη, Βασίλης, μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα γίνει την Τρίτη (8/1, 19.30).

Και τρίτος Σηφάκης στον ΟΦΗ, και αυτός τερματοφύλακας. Μετά τον Μύρωνα και τον Μιχάλη, ο Βασίλης, μπήκε στην αποστολή των Κρητικών για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, που θα γίνει την Τρίτη (8/1, 19.30) στο Παγκρήτιο. Ο Βασίλης, γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 2001, είναι υιός του Μύρωνα και αδελφός του Μιχάλη.

Μάλιστα στον ΟΦΗ ο 17χρονος φοράει τη φανέλα με το Νο87, για να τιμήσει έτσι τον πατέρα του, καθώς το 1987 ο ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό απέναντι στον Ηρακλή. Ο Βασίλης Σηφάκης αποκτήθηκε το καλοκαίρι, προερχόμενος από το Λίντο, την ακαδημία του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου, συμπεριλήφθηκαν και τα τρία νέα αποκτήματα, οι Γιαννούλης, Μπράουν και Πέρσον: Στρέζος, Σωτηρίου, Σηφάκης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Καλαϊτζάκης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Νοικοκυράκης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σασί, Ντίνας, Πέρσον, Βουό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ