ΟΦΗ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σακόρ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγιέμπα Σακόρ χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης και υπήρχαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, με τον Νορβηγό μέσο να γλιτώνει όμως τα χειρότερα και να χάνει μόνο το ματς με την ΑΕΛ.

Τρόμαξαν όλοι στο ΒΑΚ με τον τραυματισμό του μέσου του ΟΦΗ, Βαγιέμπα Σακόρ, στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Νορβηγός χαφ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής προπόνησης. καθώς αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της σφαδάζοντας από τον πόνο, μετά από γλίστρημα του, με το μυαλό ολόκληρου του τεχνικού τιμ των Κρητικών να πηγαίνει στο χειρότερο και την ρήξη χιαστών. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να κρατήσει τον νεαποκτηθέντα χαφ του ΟΦΗ εκτός γηπέδων έως και 8 μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με το πρόβλημα να εκφράζεται με μία απλή ενόχληση στο γόνατο και την κατάσταση του ποδοσφαιριστή να εκτιμάται καθημέρινα, ώστε να διαπιστωθεί πότε μπορεί να ξαναμπεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σακόρ θα χάσει το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ τη Κυριακή.

Να θυμίσουμε ότι ο ΟΦΗ απέκτησε τον Σακόρ με μεταγραφή από τον Γκέτεμποργκ καταβάλοντας μάλιστα και ποσοστό μεταπώλησης στη Γιουβέντους!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ