ΟΦΗ

Δερμιτζάκης: "Να κόψουμε τα κεφάλια μας να έρθει η νίκη"

Δερμιτζάκης: "Να κόψουμε τα κεφάλια μας να έρθει η νίκη"
INTIME SPORTS

"Όποιος δουλεύει κάνει λάθη", σχολίασε ο Παύλος Δερμιτζάκης σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, από τον οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης για το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός και μάλιστα έπαιξε ρόλο ώστε να παρακινήσει περισσότερο και να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να το κερδίσουμε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι γιατί εκτός από τα δύο γκολ, είχε πολλές φάσεις. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε αλλά και να το χάσουμε.

Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που μεσοεπιθετικά έχει πολύ καλή ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ότι ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι παρότι γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος προσπαθεί να πιέσει στο ψηλό παιχνίδι με άμεσες επιθέσεις ή σε αντεπιθέσεις λόγω της ποιότητας και της ταχύτητας. Εκεί δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα όπως οι δύο ευκαιρίες από τα στημένα που ο Δασκαλάκης έδειξε την κλάση του και το γκολ που δεχτήκαμε από δικό μας κόρνερ και αντεπίθεση του αντιπάλου.

Είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πάρα πολύ και θα έλεγα ότι ήταν μονόλογος η κατοχή της μπάλας. Ισοφαρίσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις, άσχετα αν ο αντίπαλος είχε δύο καλές ευκαιρίες με το δοκάρι. Βάσει της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσαμε όχι μόνο να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε.

Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, κρατάμε την εμφάνιση που έκανε η ομάδα και πιστεύω ότι βρίσκοντας τα πατήματα τους τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, συν να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ολόκληρο το παιχνίδι όπως ο Παπάζογλου, ο Ζόρο και ο Μακουκούλα. Νομίζω ότι η ομάδα θα ανεβαίνει και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Για τις νέες αποδοκιμασίες του κόσμου:

"Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και θέλει το αποτέλεσμα. Τη νίκη. Η νίκη είναι το δικό μας ζητούμενο. Πρέπει να κόψουμε τα κεφάλια μας για να έρθει. Αλλά χωρίς άγχος και πίεση γιατί το άγχος σε προκαλεί να κάνεις το λάθος. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο και εγώ σαν προπονητής, υποχρέωση μου είναι να δουλεύω. Και όποιος δουλεύει, κάνει λάθη"

Για το ότι δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ:

"Πρέπει να κόψουμε το κεφάλι μας για να βρούμε τον τρόπο στο πως θα κερδίσουμε το ματς. Ομάδα είμαστε αλλά δεν μπορείς να παρουσιάζεις το καλύτερο πρόσωπο σε 90 λεπτά. Πιλότος είναι η προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ