ΜΙΛΑΝ

Στο Μιλάνο ο Ιγκουαΐν, χαμός στην υποδοχή του (VIDEO)

Στο Μιλάνο ο Ιγκουαΐν, χαμός στην υποδοχή του (VIDEO)
Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ταξίδεψε στο Μιλάνο το βράδυ της Τετάρτης (1/8) και οι οπαδοί του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, έχω ήδη μιλήσει με τον Γκατούζο" ανέφερε. (VIDEO)

Στο Μιλάνο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (1/8) ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Ο Αργεντινός επιθετικός, που παραχωρείται ως δανεικός για ένα χρόνο από τη Γιουβέντους αντί 18 εκατ. ευρώ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μία μέρα πριν από τη υπογραφή συμβολαίου.

"Θα περάσω από εξετάσεις αύριο και ελπίζω να υπογράψω. Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Ευχαριστώ τους οπαδούς για τη θερμή υποδοχή, αλλά και τους οπαδούς της Γιουβέντους για τη στοργή τους. Έχω ήδη μιλήσει με τον Τζενάρο Γκατούζο" ανέφερε ο 30χρονος στράικερ.

Υπενθυμίζεται ότι αν η Μίλαν το θελήσει, θα πρέπει να δώσει 36.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αγοράσει από τη Γιουβέντους. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στο πλαίσιο αυτού του deal να ανταλλάξουν... κεντρικούς αμυντικούς, αφού ο Λεονάρντο Μπονούτσι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Γιουβέντους όπου ανήκε από το 2010 μέχρι το 2017 και ο Ματία Καλντάρα να ακολουθήσει αντίθετο δρομολόγιο για το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ