ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Τη Δευτέρα στην Ιταλία ο Ιμπραχίμοβιτς

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα πετάξει από τη Στοκχόλμη για το Μιλάνο τη Δευτέρα (11/5) και θα τεθεί σε 14μερη καραντίνα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο πριν ξεκινήσει προπονήσεις με τους ροσονέρι.

Οι συνομιλίες της διοίκησης της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απέδωσαν καρπούς και ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός θα πετάξει τη Δευτέρα (11/5) από τη Στοκχόλμη για το Μιλάνο.

"Ο Ζλάταν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και να παίξει", υποστήριξε ο πρόεδρος των ροσονέρι, Πάολο Σκαρόνι. Ο Σκανδιναβός θα τεθεί σε 14μερη καραντίνα όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο στην Ιταλία και θα προπονείται σπίτι του ατομικά.

Αν δεν έχει ακόμη σηματοδοτηθεί χρονικά η επιστροφή στη δράση - η Serie A συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Τετάρτη 13 Μαΐου προκειμένου να συζητηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα - οι ροσονέρι περιμένουν από τον Ζλάταν να βοηθήσει την ομάδα στις τελευταίες εναπομείνασες αγωνιστικές (όλες οι ομάδες θέλουν να τελειώσει η σεζόν).

Ο επιθετικός της Μίλαν είχε επιστρέψει στην πατρίδα του, Σουηδία, και το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τη Χάμαρμπι στην οποία κατέχει το 23,5% των μετοχών. Μάλιστα, σε δηλώσεις του είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη σουηδική ομάδα την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του με τους ροσονέρι εκπνέει το τέλος της τρέχουσας.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ