ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Κουτρόνε και VAR "απογείωσαν" τον Γκατούζο!

AC Milan's Franck Kessie, left, celebrates with his teammates Patrick Cutrone, center, and Samuel Castillejo at the end off the Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 2, 2018. Ac Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Franck Kessie, left, celebrates with his teammates Patrick Cutrone, center, and Samuel Castillejo at the end off the Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 2, 2018. Ac Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Πάρμα με ανατροπή και διατηρήθηκε σε τροχιά 4άδας, με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον Κουτρόνε και να κάνει αναφορά σε... Ιμπραχίμοβιτς!

Μετά το 5-2 επί της Ντουντελάνζ για τους ομίλους του Europa League η Μίλαν υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο "Σαν Σίρο" πριν συμπληρωθούν τρία 24ωρα για να αντιμετωπίσει την Πάρμα (14η αγωνιστική της Serie A) και έδειξε πως μπορεί να αντέχει την πίεση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και αυτό γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49' από την κεφαλιά του Ινγκλέζε όμως δεν πανικοβλήθηκε και έφτασε σε μία απολύτως δίκαιη ανατροπή: στο 55' ήρθε το 1-1 με σουτ του Κουτρόνε μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ στο 71' ο Κεσιέ υπέγραψε το 2-1, μετά από πέναλτι που υποδείχτηκε σε χέρι του Μπαστόνι μετά από χρήση του VAR.

To αποτέλεσμα αυτό κρατάει την Μίλαν στο κόλπο της τετράδας, με τον Τζενάρο Γκατούζο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον Κουτρόνε στη συνέντευξη Τύπου και να κάνει λόγο ακόμα και για πιθανές μεταγραφές.

AC Milan's Patrick Cutrone, left, scores his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Patrick Cutrone, left, scores his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως στο πρώτο ημίχρονο υπερβάλλαμε με τις σέντρες αλλά η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει με καρδιά και τεχνική.

Ο Κουτρόνε έχει το δηλητήριο μέσα του και ζει για τα γκολ, πρέπει να συνεχίσει έτσι επειδή έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Τριπλέτα με Ιμπραχίμοβιτς και Ιγκουαΐν; Υπάρχει και ο Πακέτα, αυτόν που να τον βάλουμε;", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ