ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατάκα του Ιμπραχίμοβιτς για την επιστροφή είχε μέσα και... Βενγκέρ!

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson) AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε για μία ακόμα φορά το μάτι στους τιφόζι της Μίλαν αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε με ποιον όρο θα γύριζε στην Παρί.

Η Μίλαν έχει τους Ιγκουαΐν και Κουτρόνε για την κορυφή της επίθεσης όμως ταυτόχρονα έχει και πολύ υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν και για το λόγο αυτό κάνει ό,τι μπορεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της μέσω μίας επιστροφής που θα προκαλέσει... πάταγο.

Το όνομα του "εκλεκτού" της διοίκησης των "ροσονέρι" είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζήτησεις και τον 37χρονο Σουηδό σούπερ σταρ να μην κρύβει την επιθυμία του για να φορέσει ξανά τα κοκκινόμαυρα.

"Πιστεύω πως είναι πιο πιθανό να επιστρέψω εγώ στην Μίλαν παρά να δω τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της (σ.σ. ο Αλσατός είναι υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Γκατούζο σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στη γειτονική χώρα), δεν πιστεύω πως θέλει να πάει στην Ιταλία και να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση. Η Μίλαν δεν είναι εύκολη πρόκληση", τόνισε ο "Ίμπρα" σε συνέντευξή του στην "Equipe", για να προσθέσει:

"Όσον αφορά εμένα, έχω πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, όμως έχω ανάγκη από κάτι που να μου δίνει κίνητρα, θέλω να πάω σε έναν σύλλογο όπου να μπορώ να κάνω τη διαφορά".

Στην ίδια συνέντευξη, ο έμπειρος Σουηδός στράικερ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την προοπτική να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παραγοντικό πόστο, αναλύοντας το σκεπτικό του ως εξής:

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

"Αν είναι να επιστρέψω στο Παρίσι θα το κάνω για να είμαι το αφεντικό, αυτός είναι ο μοναδικός όρος, δεν υφίσταται άλλος ρόλος για μένα.

Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν με ενδιαφέρει κάποια θέση στη διοίκηση. Είμαι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όταν θα αποφασίσω τι θα κάνω, θα ενημερώσω τον κόσμο".

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως η περίπτωση επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι) δεν είναι απλή υπόθεση για την Μίλαν καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο παίκτης ζητάει συμβόλαιο 18 μηνών με την Μίλαν και ετήσιες απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ, με τους "ροσονέρι" από την πλευρά τους να επιθυμούν να τον αποκτήσουν δανεικό για έξι μήνες, προσφέροντάς του για αυτό το διάστημα το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ