ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε τον Ιμπραχίμοβιτς και πάει για επιθετικό-έκπληξη η Μίλαν!

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποδείχτηκε όνειρο... χειμερινό για την Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να βάζουν πλέον στο στόχαστρο έναν άλλο μπαρουτοκαπνισμένο φορ για την ενίσχυση της επίθεσής τους!

Για σχεδόν έναν μήνα είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι δρόμοι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και της Μίλαν θα ενώνονταν ξανά, μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαν από το 2010 μέχρι και το 2012.

Η εντύπωση όμως αυτή αποδείχτηκε εσφαλμένη, με τους "ροσονέρι" να κάνουν πίσω και το βράδυ της Κυριακής να γνωστοποιούν την αποχώρησή τους από τη μάχη της διεκδίκησής του, με τον Λεονάρντο να υποστηρίζει πως ο Σουηδός θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τους Γκάλαξι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού την ερχόμενη Πέμπτη στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League δεν θα κάνει κίνηση για επιθετικό, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η διοίκηση θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Γκατούζο προσφέροντάς του έναν έμπειρο παίκτη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset", το πιο "καυτό" όνομα αυτή τη στιγμή στο ροσονέρο ρεπορτάζ είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, με τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Μπέπε Μπότσο.

Sampdoria's Fabio Quagliarella celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, April 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Sampdoria's Fabio Quagliarella celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, April 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρείται "σίγουρη λύση" λόγω της εμπειρίας του, με τους Μιλανέζους να εκτιμούν πως η επικείμενη άφιξή του δεν θα χαλάσει τις ισορροπίες από τη στιγμή που ο 35χρονος δεν θα έχει πρόβλημα να είναι τρίτος στην ιεαρχία των φορ πίσω από τους Ιγκουαΐν και Κουτρόνε.

Το συμβόλαιό του με την Σαμπντόρια λήγει στο φινάλε της σεζόν και είναι σίγουρο πως θα ζητήσει από την πλευρά του να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 στην Μίλαν, με τους "ροσονέρι" από την πλευρά τους να ευελπιστούν να συμφωνήσουν για 6 μήνες με τον 35χρονο στράικερ και να έχουν οψιόν επέκταση της συμφωνίας.

Σημειώνεται πως ο Κουλιαρέλα, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα των Ουντινέζε, Νάπολι, Γιουβέντους και Τορίνο, μετράει ήδη 8 γκολ στη φετινή Serie A ενώ είναι δεύτερος στην ειδική κατηγορία που μετράει τα γκολ και τις ασίστ των παικτών: έχει 13 συνολικά (8 γκολ και 5 ασίστ) και ο μόνος που τον περνάει είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 15 γκολ+ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez, AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ