ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πνίγεται" στην Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Έτοιμος να τα βροντήξει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται ο Αλέξις Σάντσες τον οποίο οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πληρώνουν 500.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας στο "Ολντ Τράφορντ", ο Αλέξις Σάντσες άρχισε να "πνίγεται" και θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, ο Χιλιανός σούπερ σταρ το έχει πάρει απόφαση πως δεν υπάρχει μέλλον για εκείνον στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, οπότε φέρεται να κινητοποίησε τους εκπροσώπους του να του βρουν ομάδα για να φύγει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σάντσες υπάρχει στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην "Κανονιέρης" ν' αλλάξει ήπειρο, μετακομίζοντας στην Κίνα, εκεί που μπορεί να βρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ένας από τους λόγους που πιέζουν τον Σάντσες να φύγει σε λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας στο Μάντσεστερ, είναι το στυλ του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Αλέξις θα ήθελε να παίζει όπως με τον Αρσέν Βενγκέρ, δηλαδή σε ελεύθερο ρόλο. Όμως, με τον Πορτογάλο πρέπει να αμύνεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ