ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τέσσερις παίκτες που ο Μουρίνιο χαρακτήρισε ανώριμους και κακομαθημένους

Manchester United manager Jose Mourinho reacts, next to Everton manager Marco Silva, right, during the last minutes of the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho reacts, next to Everton manager Marco Silva, right, during the last minutes of the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών του σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεόραση. Ο ένας, μάλιστα, είχε ανανεώσει πρόσφατα και μέχρι το τέλος του συμβολαίου του θα λάβει 50 εκατ. λίρες.

Για ακόμη μια φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του για τους ποδοσφαιριστές του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τέσσερις νεαρούς παίκτες και απάντησε με σκληρά λόγια και χαρακτηρισμούς!

Συγκεκριμένα, ο "Special One" έστησε στον τοίχο τους Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Σο σε συνέντευξή του στο Univision της Ισπανίας!

"Τους λείπει η ωριμότητα σε προσωπικό επίπεδο. Είναι κακομαθημένα παιδιά γιατί στις μέρες μας ζουν σε ένα περιβάλλον προστατευμένοι από ανθρώπους γύρω τους που τους δικαιολογούν τα πάντα. Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ δύσκολα στις μέρες μας!"

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο το πήγε επί προσωπικού, σημειώνοντας: " Ο Σο έχει δυνατότητες, μεγάλες δυνατότητες, όμως δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Μιλάμε για τους νεαρούς Σο, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ που είναι νέοι με μεγάλες δυνατότητες.

Στο τέλος της ημέρας όμως είναι αυτή η λέξη που χρησιμοποιείτε εδώ στην Ισπανία συχνά, αλλά δεν μπορώ να την πω. Υστερούν λοιπόν σε προσωπικότητα και χαρακτήρα..."

Επίσης, ο "Μου" δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δική του γενιά: " Είχαμε περισσότερους άντρες, ήμασταν περισσότερο ώριμοι και πιο προετοιμασμένοι για τη ζωή. Επίσης, είχαμε λιγότερη προστασία."

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μουρίνιο παρά τις προστριβές του με τον Λουκ Σο, πριν από περίπου ένα μήνα είχε δώσει το "ok" για να την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς αριστερού μπακ το οποίο θα του αποφέρει 50.000.000 λίρες μέχρι το καλοκαίρι του 2023 που εκπνέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ