ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάτα, Σμόλινγκ και Ερέρα αντίπαλοι στο γήπεδο με... 100 παιδιά!

Μάτα, Σμόλινγκ και Ερέρα αντίπαλοι στο γήπεδο με... 100 παιδιά!

Ο Μουρίνιο καθοδήγησε τους Μάτα, Σμόλινγκ και Ερέρα σε φιλικό παιχνίδι με αντιπάλους... 100 παιδιά, με προπονητή τον διάσημο παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν. (video)

Ίσως η μοναδική στιγμή που ο Ζοζέ Μουρίνιο έσκασε ένα χαμόγελο στη διάρκεια της περιοδείας των "κόκκινων διαβόλων" στις ΗΠΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καθοδήγησε τους Μάτα, Σμόλινγκ και Ερέρα σε φιλικό παιχνίδι με αντιπάλους... 100 παιδιά, με προπονητή τον διάσημο παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν. Ο Μουρίνιο μάλιστα δεν δίστασε κάποια στιγμή να βάλει τα γάντια του τερματοφύλακα για να βοηθήσει τους παίκτες του, ωστόσο δεν μπορούσε να κρύψει τα γέλια του για την... υστερία των πιτσιρικάδων.

Μάτα, Σμόλινγκ και Ερέρα αντίπαλοι στο γήπεδο με... 100 παιδιά!

Ο Τζέιμς Κόρντεν επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στο UCLA του Los Angeles για τη διεξαγωγή αυτού του ασυνήθιστου φιλικού, με πλάνα να παίζουν στην εκπομπή Late, Late Show του διάσημου παρουσιαστή στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Ο Κόρντεν εμφανίστηκε με το σορτσάκι της αγαπημένης του Γουέστ Χαμ και μιμήθηκε τον Μουρίνιο, φορώντας επίσης γάντια για να υπερασπιστεί την εστία των πιτσιρικάδων.

Δείτε το video:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ