ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εύθυμη φωτογραφία του Πογκμπά που εξαγρίωσε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ManU midfielder Paul Pogba reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
ManU midfielder Paul Pogba reacts after missing a chance to score during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πικράθηκαν μόνο από την ήττα κόντρα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και από τον... Πολ Πογκμπά, που έριξε νέες γέφυρες στην Γιουβέντους!

Το καλοκαίρι του 2016 η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ευτυχισμένο τον Ζοζέ Μουρίνιο όταν δαπάνησε το ιλιγγιώδες ποσό των 105.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους και να ενισχύσει σημαντικά τον άξονα των "κόκκινων διαβόλων".

Τώρα, δύο χρόνια και μερικούς μήνες μετά, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έχουν κάνει βουτιά στον προβληματισμό και στην απογοήτευση αφού όλα δείχνουν πως η τεράστια επένδυση που έγινε με τον Γάλλο άσο δεν θα αποδώσει ποτέ.

Με τη σχέση του με τον Μουρίνιο να είναι ψυχρή (υπό του μηδενός για την ακρίβεια...), ο Πογκμπά αναζητεί τρόπους διαφυγής από το "Ολντ Τράφορντ" και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η Γιουβέντους πήρε σοβαρό προβάδισμα έναντι της Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της "βέκια σινιόρα" επιθυμούν να τον ντύσουν ξανά στα ασπρόμαυρα χωρίς όμως να υπερβούν τα 80.000.000 ευρώ (το ιδανικό για τους "μπιανκονέρι" είναι να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς), ενώ από την πλευρά του ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει αισθητά το κασέ του που αυτή τη στιγμή είναι στα 16.000.000 ευρώ ετησίως!

Manchester United's Paul Pogba, left, and Juventus' Cristiano Ronaldo during the  Champions League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Paul Pogba, left, and Juventus' Cristiano Ronaldo during the Champions League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο ίδιος πάντως δείχνει πως επιθυμεί όσο τίποτα άλλο την επιστροφή στο Πιεμόντε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να στέκονται ιδιαίτερα στην επίσκεψή του στα αποδυτήρια της Γιουβέντους μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0, όπου έκανε μαζί με τον Χουάν Κουαδράδο το σήμα της νίκης (είχε μάλιστα και συνομιλία με τους Μπονούτσι και Κιελίνι ενώ πήρε και τσάντα των "μπιανκονέρι" ως αναμνηστικό δώρο).

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Πογκμπά μαζί με τον Κολομβιανό κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media και έχει ενθουσιάσει τους τιφόζι των πρωταθλητών Ιταλίας, την ίδια ώρα όμως οι φανς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "βράζουν" με την κίνηση αυτή, θεωρώντας πως ο Γάλλος είναι κάτι παραπάνω από "φευγάτος".

Η PHOTO ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ