ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Εκτοξεύει τις απολαβές του Ράσφορντ για να τον κρατήσει

Γιουνάιτεντ: Εκτοξεύει τις απολαβές του Ράσφορντ για να τον κρατήσει

Ο Ράσφορντ έχει αποκτήσει αρκετούς μνηστήρες τελευταία και η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να του προσφέρει πακτωλό χρημάτων για να τον κρατήσει στο "Ολντ Τράφορντ".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέραν των μεταγραφών, φαίνεται αποφασισμένη να διατηρήσει τον κορμό της αναπροσαρμόζοντας τα συμβόλαια κομβικών ποδοσφαιριστών. Πρώτος όλων φημολογείται πως θα είναι ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ο νεαρός Άγγλος, παρά τη κακή σεζόν της Γιουνάιτεντ, ήταν σταθερός στην απόδοσή του γεγονός που τον έβαλε στις λίστες κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Ωστόσο, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" για να προλάβουν καταστάσεις σκοπεύουν να εκτοξεύσουν τις απολαβές του 21χρονου και να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η Daily Mail, η ομάδα του "Ολντ Τράφορντ" αναμένεται να προσφέρει στον επιθετικό νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 225.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 11.000.000 ευρώ το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ισπανικά ρεπορτάζ κατά καιρούς ενέπλεκαν τον Ράσφορντ με την Μπαρτσελόνα, κάτι που δύσκολα πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που η Μπάρτσα βρίσκεται στο κατόπι του Νεϊμάρ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ