ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιο ακριβοπληρώμενος Άγγλος παίκτης ο Στέρλινγκ, με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023!

Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απαίτησε την παραμονή του Ραχίμ Στέρλινγκ και η Μάντσεστερ Σίτι του έκανε το χατίρι, υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο που τον έκανε το πιο ακριβοπληρωμένο Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Κοντεύει να συμπληρώσει 3,5 χρόνια στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι που έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα (7 γκολ φέτος ήδη) και το γεγονός αυτό στάθηκε ικανό για να του χαρίσει ένα βασιλικό συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό το υπέγραψε την Παρασκευή (μετά από συζητήσεις που γίνονταν επί σειρά μηνών) και έχει ισχύ μέχρι το 2023, με τον 23χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό να γίνεται έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος Άγγλος ποδοσφαιριστής με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 300.000 λιρών (αύξηση κατά 150% σε σύγκριση με τα χρήματα που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιο).

Παρά τη γενναία αύξηση πάντως που του έκαναν οι "πολίτες", ο Στέρλινγκ δεν είναι εκείνος με τα μεγαλύτερη κέρδη στην Premier League, με τον Αλέξις Σάντσες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει εβδομαδιαίες απολαβές που φτάνουν τις 350.000 λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ