ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Μεντί συνάντησε καρχαρίες στο Μαϊάμι!

Ο Μεντί συνάντησε καρχαρίες στο Μαϊάμι!

Ο Μπέντζαμιν Μεντί βρίσκεται στο Μαϊάμι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το ICC και στο πλαίσιο του #SharkWeek βρέθηκε στο "Phillip and Patricia Frost Museum of Science", όπου και είδε από κοντά καρχαρίες.

Πέρυσι, ο Μπέντζαμιν Μεντί αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, που δεν του επέτρεψαν να παίξει ούτε δέκα παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ, κατέκτησε το τρόπαιο και επιστρέφει έτοιμος για γεμάτη σεζόν ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο ίδιος βρίσκεται στο Μαϊάμι με την ομάδα του για το ICC και στο πλαίσιο του #SharkWeek βρέθηκε στο "Phillip and Patricia Frost Museum of Science", όπου και είδε από κοντά καρχαρίες. Μάλιστα, έκανε και τα δικά του με τη μπάλα, έχοντας ακριβώς από πάνω του τους κορυφαίους θηρευτές της θάλασσας.

Μέσω twitter ανέφερε πως "ο δανεισμός μου στους... τραυματισμούς ολοκληρώθηκε και επιστρέφω για να παίξω για τη Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο το προσωπικό και τους παίκτες της Σίτι που με βοήθησαν σε αυτή τη μακρά περίοδο και φυσικά όλους εσάς.





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ