ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα πανηγύρισε στο Μάντσεστερ τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ

Ο Γκουαρδιόλα πανηγύρισε στο Μάντσεστερ τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παρακολούθησε σε εστιατόριο του Μάντσεστερ το ισπανικό clasico, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, και πανηγύρισε με τους Τσίκι Μπεγκιριστάιν και Φεράν Σοριάνο τη νίκη της πρώην τους ομάδας.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε το Σάββατο (3/3) εκτός έδρας (0-1) την Μπόρνμουθ και πέρασε στην κορυφή της Premier League, καθώς την Κυριακή (4/3) η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ (0-0) με την Έβερτον.

Αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του ο Καταλανός τεχνικός των "πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα, επέστρεψε στο Μάντσεστερ και δείπνησε με τους συμπατριώτες του, Τσίκι Μπεγκιριστάιν (διευθυντής ποδοσφαίρου) και Φεράν Σοριάνο (εκτελεστικός διευθυντής) στο εστιατόριο, Tast.

Εκεί παρακολούθησαν το ισπανικό clasico που βρήκε νικήτρια (0-1) την πρώην τους ομάδα - Μπαρτσελόνα - στο ισπανικό clasico με τη Ρεάλ για την 26η αγωνιστική της La Liga. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" ο Γκουαρδιόλα πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ίβαν Ράκιτιτς και τη δεύτερη νίκη των "μπλαουγκράνα" στα ισάριθμα τελευταία διαδοχικά ντέρμπι.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης από το 1990 έως το 2001, διετέλεσε τεχνικός της από το 2007 έως το 2012, ο Μπεγκιριστάιν αγωνίστηκε με τους "μπλαουγκράνα" από το 1988 έως το 1995, ως τεχνικός διευθυντής εργάστηκε από το 2003 έως το 2010. Ο Φεράν Σοριάνο διετέλεσε αντιπρόεδρος της ομάδας από το 2003 έως το 2008.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ