ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέο "χρυσό" συμβόλαιο στον Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Raheem Sterling, right, scores his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling, right, scores his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι με νέο μυθικό συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να του αποφέρει 340.000 ευρώ την εβδομάδα, περισσότερα και απ' αυτά που παίρνει ο Πολ Πογκμπά.

Αν ήταν παίκτης μπάσκετ, θα χαρακτηριζόταν ως "clutcher". Τα γκολ του φέρνουν βαθμούς στη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά εκείνα στο φινάλε των αγώνων. Δεν το έχει μια φορά φέτος. Από τους πλέον καθοριστικούς στη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία καλπάζει από νίκη σε νίκη.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ διάγει περίοδο φόρμας και η Σίτι ετοιμάζεται να τον κάνει "χρυσό", προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον δέσει για τα καλά στο "Etihad Stadium. Το νυν συμβόλαιο του 22χρονου Άγγλου επιθετικού λήγει το 2020, αλλά οι "Πολίτες" ετοιμάζονται να τον "κλειδώσουν" από τώρα.

Μάλιστα, προσφέρουν στον Στέρλινγκ τέτοια λεφτά, που δεν θα μπορεί να πει όχι. Συγκεκριμένα, του προσφέρει 340.000 ευρώ την εβδομάδα (!), χρήματα περισσότερα και απ' αυτά που παίρνει ο Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν μη τι άλλο, θέλουν να τον... γλυκάνουν, ώστε να συνεχίσει τις υψηλές "πτήσεις", βοηθώντας τη Σίτι τόσο στην προσπάθειά της για επιστροφή στα πρωταθλήματα Αγγλίας, αλλά και για να κατακτήσει για πρώτη φορά το Champions League, που είναι και ο μεγάλος στόχος όλων.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ