ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Το ξέσπασμα του Γκουαρδιόλα και των παικτών του στο φινάλε

Manchester City manager Pep Guardiola greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Pep Guardiola greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το φινάλε του αγώνα με την Λέστερ βρήκε την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 1-0, γεγονός που έκανε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του να ξεσπάσουν σε ιδιαίτερους πανηγυρισμούς!

Ένα ακόμα εμπόδιο στην προσπάθεια για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα έπεσε, με την Λέστερ να προβάλλει σθεναρή αντίσταση αλλά την Μάντσεστερ Σίτι να επιβιώνει από ένα ακόμα ματς θρίλερ και να παίρνει το χρυσό τρίποντο με σκόρερ τον Κομπανί στο 70'.

Το γκολ του Βέλγου αρχηγού των "πολιτών" ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά για τις δύο ομάδες και το φινάλε βρήκε τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, με τον τίτλο να απέχει άλλωστε μόνο 90 λεπτά.

Σε περίπτωση που επικρατήσουν εκτός έδρας της αδιάφορης βαθμολογικά Μπραιτον την ερχόμενη Κυριακή (12/5) στέφονται πρωταθλητές!

Δείτε τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και τους πανηγυρισμούς των παικτών της Σίτι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Η βαθμολογία στο θρίλερ της κορυφής
Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ 1-0: Γκολάρα τίτλου από Κομπανί
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ