Μάντσεστερ Σίτι: Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για Σανέ

Ο Λερόι Σανέ τα έχει βρει με την Μπάγερν Μονάχου για πενταετές συμβόλαιο, η απόσταση που χωρίζει τον γερμανικό σύλλογο από τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι σημαντική, όχι όμως αρκετή για να χαλάσει το "deal".

Ο Λερόι Σανέ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου για το φετινό καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτό που έμεινε στη μέση πριν από ένα χρόνο (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο για πενταετή συνεργασία, υπάρχει όμως απόσταση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το "Athletic" η πρώτη κρούση από την Μπάγερν Μονάχου αφορούσε στο ποσό των 40.000.000 ευρώ, το οποίο όπως απέχει αρκετά από αυτό που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για να δώσει το "πράσινο φως". Δεδομένου ότι η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μη γίνει ούτε φέτος η μετακίνηση από το Μάντσεστερ στο Μόναχο.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" προκειμένου αμφότερες να είναι ικανοποιημένες και να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλα ζητήματα.

AP Photo/Rui Vieira

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS