ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για Σανέ

Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring the third goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring the third goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Λερόι Σανέ τα έχει βρει με την Μπάγερν Μονάχου για πενταετές συμβόλαιο, η απόσταση που χωρίζει τον γερμανικό σύλλογο από τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι σημαντική, όχι όμως αρκετή για να χαλάσει το "deal".

Ο Λερόι Σανέ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου για το φετινό καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτό που έμεινε στη μέση πριν από ένα χρόνο (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο για πενταετή συνεργασία, υπάρχει όμως απόσταση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το "Athletic" η πρώτη κρούση από την Μπάγερν Μονάχου αφορούσε στο ποσό των 40.000.000 ευρώ, το οποίο όπως απέχει αρκετά από αυτό που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για να δώσει το "πράσινο φως". Δεδομένου ότι η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μη γίνει ούτε φέτος η μετακίνηση από το Μάντσεστερ στο Μόναχο.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" προκειμένου αμφότερες να είναι ικανοποιημένες και να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλα ζητήματα.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ