ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι αλχημείες του Γκουαρδιόλα και η 45λεπτη ομιλία στους παίκτες

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως αναφέρει η Daily Mail, μίλησε στους παίκτες του για 45 λεπτά μετά τον αγώνα με την Τότεναμ και εκείνοι του είπαν να σταματήσει τις αλχημείες και να βρει μια σταθερότητα, την οποία έχασε μετά τη φυγή του Αρτέτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πατάει καλά. Έχασε κι από την Τότεναμ με 2-0 στο Λονδίνο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνει να βρει τι φταίει και έκανε 45λεπτη ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου αναζητηθούν τα αίτια της καθίζησης. Το -22 από τη Λίβερπουλ, αλλά πρωτίστως η όχι καλή εικόνα δεν είναι τυχαία και ο Καταλανός θέλει να βρει τη λύση.

Η φυγή του Μικέλ Αρτέτα δεν είναι "αναίμακτη", καθώς έφυγε από δίπλα του ένας πολύτιμος συνεργάτης και ο ίδιος ακόμα ψάχνει την περπατησιά του και το πώς θα πορευτεί χωρίς αυτόν στο πλάι του. Μονίμως κάνει αλλαγές και αλχημείες στην ενδεκάδα, δεν μπορεί να βρει ένα σταθερό σχήμα και η Σίτι είναι η ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές από κάθε άλλη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οιπαίκτες είπαν αυτά ακριβώς στον προπονητή τους, όταν πήραν το λόγο και του είπαν τα λάθη που κάνει και τα οποία κοστίζουν στην ομάδα. Ο Γκουαρδιόλα κάνει μονίμως αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, περισσότερες από κάθε άλλο κόουτς στην Premier League. Αυτό κοστίζει στους "Πολίτες", όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ