ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η ομιλία Γκουαρδιόλα για την κατάκτηση του τίτλου

Manchester City coach Pep Guardiola celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. Manchester City won 3-1. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City coach Pep Guardiola celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. Manchester City won 3-1. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, ευχαρίστησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι για την πορεία. Αποθέωση στον Καταλανό με σύνθημα. (video)

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουέστ Μπρομ την Κυριακή (15/04) με 0-1 έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι για 5η φορά στην ιστορία της.

Τη στιγμή που η ομάδα του Ντάρεν Μουρ έφευγε νικήτρια από το "Ολντ Τράφορντ", ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαλάρωνε με το γιο του παίζοντας γκολφ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο προπονητής και οι παίκτες των "πολιτών" δεν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός φρόντισε σήμερα (19/04) να συγκεντρώσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μαζί με τη δεύτερη και τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου, ώστε να τους ευχαριστήσει και να τους αποθεώσει για τη σπουδαία πορεία που διέγραψαν φέτος.

"Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. Δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί επειδή βρισκόμασταν στα σπίτια μας. Επομένως, αυτός ίσως είναι ο πιο εύκολος λόγος που θα δώσω αλλά συνάμα και ο πιο δύσκολος. Μεγάλα συγχαρητήρια επειδή είμαστε οι πρωταθλητές Αγγλίας. Είμαστε οι καλύτεροι. Θέλω να αισθανθείτε όλοι μέρος αυτής της επιτυχίας. Πάντα μιλάνε για τον προπονητή και τους παίκτες. Όχι. Θα ήταν αδύνατον να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς τη συνδρομή όλων.

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις 1-2 παιχνίδια. Αλλά το να κάνουμε όλα αυτά για 9-10 μήνες είναι κάτι απίθανο. Η χημεία στα αποδυτήρια ήταν τέλεια. Δεθήκατε άψογα. Αυτό που κάναμε, ήταν να είμαστε οι καλύτεροι από τις υπόλοιπες 19 ομάδες. Αξίζετε το σεβασμό μου και θα είστε για πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ