ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: Βλέπει τον εαυτό του στη Σίτι και στο μέλλον

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε σε δηλώσεις του πως σκέφτεται να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, αν φυσικά το ήθελαν και οι "Πολίτες", διότι δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν για μια νέα πρόκληση.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Νιούκαστλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη πενταετία και πως δεν έχει λόγο να την αφήσει. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας.

Ο Καταλανός προπονητής, σε ερώτηση για το πώς βλέπει το μέλλον του στη Σίτι. είπε πως "είμαι ανοιχτός στο να μείνω, νώθω άνετα εδώ", όμως συμφώνησε πως "εξαρτάται βέβαια από τα αποτελέσματα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει".

Ο ίδιος τόνισε βέβαια ακόμα ότι "ένας προπονητής δεν είναι το ίδιο φρέσκος έπειτα από μια πενταετία σε μια ομάδα όπως είναι ύστερα από δυο. Μιλάω για τον μένα και θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να το απολαμβάνουμε όλοι μαζί, να δουλεύουμε αποτελεσματικά. Αν δω ότι δεν προχωράει, θα μιλήσουμε με την ομάδα".

Ρωτήθηκε και για το διάστημα που έμεινε εκτός πάγκων μετά τη Μπαρτσελόνα: "Είμαι μεγαλύτερος και έχω προπονήσει ήδη ομάδες σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό τώρα, είμαι πιο έμπειρος και ίσως με την εμπειρία που έχω τώρα να μείνω.

Έχω ακόμα συμβόλαιο για 18 μήνες, που ποδοσφαιρικά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Με τον σύλλογο συμφωνούμε. Παίζουμε το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προχωράμε μπροστά. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα, το ίδιο κι εκείνη. Τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν".

Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ