ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγουέρο: "Φοβάμαι να επιστρέψω για να παίξω"

Αγουέρο: "Φοβάμαι να επιστρέψω για να παίξω"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τις ανησυχίες και τους φόβους του ενόψει της επικείμενης επανέναρξης της Premier League εν μέσω κορονοϊού εξέφρασε με δηλώσεις του ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο κορονοϊός πάγωσε την αθλητική δράση για δύο μήνες, με αρκετές χώρες να προσπαθούν ωστόσο να κάνουν restart σε αυτό τον τομέα και μία από αυτές φαίνεται πως είναι η Αγγλία.

Ήδη, κάποιες ομάδες της Premier League έχουν αρχίσει σιγά σιγά προπονήσεις, έστω και σε ολιγομελή γκρουπ, ενώ σύμφωνα με έναν αρχικό προγραμματισμό που μένει να πάρει σάρκα και οστά, από τις 8 Ιουνίου και έπειτα οι 20 ομάδες θα ριχτούν στη δράση για να παίξουν τα 92 ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν ωστόσο αρκετοί παίκτες που φοβούνται για την υγεία τους και ένας εξ αυτών είναι και ο Σέρχιο Αγκουέρο, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να μην εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ξαναπαιχτεί μπάλα τη φετινή σεζόν.

Αγουέρο: "Φοβάμαι να επιστρέψω για να παίξω"

"Το μεγαλύτερο μέρος των παικτών φοβάται να επιστρέψει, έχουν παιδιά, έχουν οικογένεια. Και εγώ φοβάμαι, είμαι σπίτι με την σύντροφό μου και δεν θα έρθω σε επαφή με άλλα άτομα.

Υπάρχουν άτομα που έχουν τον κορονοϊό και δεν έχουν συμπτώματα αλλά μπορούν να τον μεταδώσουν, εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να τον έχω και να μην το ξέρω καν", δήλωσε ο "Κουν" σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ