ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ: Ο πιο γρήγορος 50άρης στην ιστορία της Λίβερπουλ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal of the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Liverpool, at The Hawthorns, West Bromwich, England, Saturday April 21, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Σαλάχ NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε δυο γκολ στο 4-0 της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έφτασε τόσο γρήγορα τα 50 τέρματα.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας με 4-0 στο Άνφιλντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση μετά και το 2-2 στο Παρί - Νάπολι.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σημείωσε δυο γκολ για τη Λίβερπουλ (το δεύτερο με σουτ και το τρίτο με πέναλτι), γράφοντας ιστορία. Δεν είναι μόνο ότι έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των ρεντς, αλλά ουδείς άλλος το έκανε τόσο γρήγορα. Πέρυσι ξεκίνησε την πορεία του στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ και έφτασε τη συγκεκριμένη επίδοση σε μόλις 65 εμφανίσεις.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει σημειώσει 36 γκολ στην Premier League, 13 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά με πέρυσι, όταν κατέπληξε τους πάντες με τις εμφανίσεις του και την εκτελεστική του δεινότητα.

Nigel French/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ