ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Καταιγισμός γκολ πριν το ημίχρονο

Liverpool's Trent Alexander-Arnold celebrates after scoring his side s 2nd goal of the game from a free kick during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold celebrates after scoring his side s 2nd goal of the game from a free kick during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Phil Noble/Pool via AP) AP

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει το 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ (38') και του Βαϊνάλντουμ (43') μέσα σε πέντε λεπτά, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Τσέλσι μείωσε με τον Ζιρού (45+3').

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι με τον Κεϊτά, όμως συνέχισε να είναι καταιγιστική και στη συνέχεια.

Στο 38' έκανε το 2-0 με ένα θεαματικό γκολ. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε φάουλ αριστουργηματικά με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κέπα.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Βαϊνάλντουμ να σκοράρει. Έγινε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα δεν έφυγε από τη μεγάλη περιοχή των μπλε και έφτασε στον Βαϊνάλντουμ, με τον Ολλανδό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ωστόσο, η Τσέλσι έδειξε ζωντανή πριν το ημίχρονο. Στο 45+3', Ο Άλισον απέκρουσε το σουτ του Ουίλιαν μέσα από την περιοχή, με τον Ζιρού να ακολουθεί τη μπάλα και να γράφει το 3-1 μέσα από τη μικρή περιοχή.

Δείτε τα γκολ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ