ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θέλει τον 18χρονο Ματιέ Γκονσάλβες

Toulouse's Mathieu Goncalves, right, challenges PSG's Kylian Mbappe during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent)
Toulouse's Mathieu Goncalves, right, challenges PSG's Kylian Mbappe during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του 18χρονου αριστερού μπακ της Τουλούζ, Ματιέ Γκονσάλβες κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Δυναμικά αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, εκτός από τον Ιάπωνα Τακούμι Μιναμίνο της Ζάλτσμπουργκ, βρίσκεται σε επαφές και με την Τουλούζ για την απόκτηση του 18χρονου αριστερού μπακ, Ματιέ Γκονσάλβες.

Ο νεαρός αμυντικός θεωρείται το επόμενο μεγάλο ταλέντο της γαλλικής ομάδας, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του, μετρώντας την εφετινή σεζόν πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στη Ligue 1 και στο League Cup Γαλλίας. Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων, ο Γκονσάλβες προορίζεται για μπακ απ του Άντι Ρόμπτερτσον.

Ο Σκοτσέζος μπακ είναι ο βασικός αριστερός μπακ των "κόκκινων", αλλά δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική από πίσω του, με αποτέλεσμα σε πολλά παιχνίδια να αγωνίζεται ο Τζέιμς Μίλνερ στη θέση του. Όσον αφορά στον Γκονσάλβες, κατάγεται από τη Βραζιλία και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Τουλούζ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ