ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Σε απολογία ο Κλοπ για την εισβολή του στο γήπεδο μετά το γκολ του Οριγκί

Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after Liverpool forward Divock Origi scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after Liverpool forward Divock Origi scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον Γιούργκεν Κλοπ για το γεγονός πως εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Άνφιλντ" για να πανηγυρίσει μετά το γκολ του Οριγκί στο 96ο λεπτό του Λίβερπουλ-Έβερτον.

Το απρόσμενο γκολ από τον... ουρανό του Ντιβόκ Οριγκί στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων στο Λίβερπουλ-Έβερτον "τρέλανε" τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον τεχνικό των "κόκκινων" να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο για να το γιορτάσει αγκαλιά με τον κίπερ της ομάδας του Άλισον Μπέκερ.

Λίγη ώρα μετά από την πράξη του ο Κλοπ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη τόσο από το φίλαθλο κοινό όσο και από τον ομόλογό του της Έβερτον Μάρκο Σίλβα ( "Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη επειδή δεν ήθελα να φανώ αγενής, απλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου"), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την FA.

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/12) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον Κλοπ για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και ο τεχνικός των "κόκκινων" έχει πλέον διορία μέχρι την Πέμπτη να απολογηθεί, με την τιμωρία του να είναι αρκετά πιθανή.

Λίγη ώρα πάντως πριν γίνει γνωστή η απόφαση της FA να καλέσει σε απολογία τον Κλοπ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε σπεύσει να τον υπερασπιστεί, φέρνοντας στη μνήμη του το περυσινό ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον που είχε μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει ένα γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις.

"Το έκανα απέναντι στην Σαουθάμπτον. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα εκείνες τις στιγμές. Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα αλλά υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο μυαλό και στην καρδιά σου.

Μπορώ να κατανοήσω τώρα τον (προπονητή της Έβερτον) Μάρκο Σίλβα και τότε τον (τεχνικό της Σαουθάμπτον) Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μερικές φορές".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ