ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Προς την Ουνιόν Βερολίνου ο Κάριους

Liverpool goalkeeper Loris Karius shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool goalkeeper Loris Karius shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Λόρις Κάριους πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, καθώς η Λίβερπουλ τον προσφέρει δανεικό στην Ουνιόν Βερολίνου.

Η πορεία του Λόρις Κάριους στα γήπεδα έχει πάρει την κάτω βόλτα. Μετά τον διετή δανεισμό του στην Μπεσίκτας την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ αναζητεί για εκείνον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως όλα δείχνουν, ο 27χρονος Γερμανός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί ξανά στην Bundesliga. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό Kicker, η Ουνιόν Βερολίνου έχει φτάσει σε συμφωνία με τους Reds για τον μονοετή δανεισμό του.

Η Λίβερπουλ είχε αποκτήσει τον Κάριους το 2016 από την Μάιντς για το ποσό των 6,2 εκατομμυρίων ευρώ και με την φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια.

Τις σεζόν 2018/2019 και 2019/2020 υπερασπίσθηκε την εστία της Μπεσίκτας με την οποία μέτρησε 67 εμφανίσεις, όπου δέχθηκε 95 τέρματα. Οι Τούρκοι επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ