ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Όπλο" το Champions League για Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kalidou Koulibaly grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να καταγράφεται ως φαβορί για την απόκτησή του λόγω της συμμετοχής στο Champions League.

Η παραμονή του Καλιντού Κουλιμπαλί για ακόμη μία σεζόν στη Νάπολι μοιάζει κάτι παραπάνω από αμφίβολη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μεταξύ αυτών που τον διεκδικούν.

Κι αν η πρώτη δεν μοιάζει διατεθειμένη να... σπρώξει πολλά εκατομμύρια ευρώ το φετινό καλοκαίρι για την ενίσχυσή της, η ποιότητα και η εμπειρία του Καλιντού Κουλιμπαλί θα μπορούσαν να αλλάξουν ελαφρώς το σκηνικό. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μεταγραφεί σε ομάδα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Champions League. Κάτι που δεν είναι δεδομένο για τους "κόκκινους διαβόλους" δεδομένου ότι τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στην Premier League -εν αναμονή μάλιστα της απόφασης για επιστροφή ή μη στα γήπεδα.

Για την ιστορία, η αξία του 28χρονου φτάνει στα 56.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Trasnfermarkt.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ