ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οι οπαδοί αψήφησαν τις συστάσεις και μαζεύτηκαν στο Άνφιλντ

Liverpool fan hold a scarf during the English Premier League soccer match between Liverpool and Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool fan hold a scarf during the English Premier League soccer match between Liverpool and Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Παρά τις εκκλήσεις από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και την αστυνομία της πόλης για να μείνουν μακριά, αρκετοί οπαδοί των κόκκινων συγκεντρώθηκαν έξω από το Άνφιλντ και επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον Κλοπ και στους παίκτες του.

Η επίσημη Λίβερπουλ, μέσω του Γιούργκεν Κλοπ και όλων των ποδοσφαιριστών της, καθώς και η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, ζήτησαν από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να μην συγκεντρωθούν περιμετρικά του Άνφιλντ στο πλαίσιο του αγώνα με την Τσέλσι όπου θα γίνει και η απονομή του τροπαίου στους κόκκινους, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Ωστόσο η αγάπη και το πάθος για την ομάδα ώθησε αρκετούς από τους φανς των κόκκινων να βρεθούν έξω από το Άνφιλντ λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και να επεφυλάξουν αποθεωτική υποδοχή στον Κλοπ και στους παίκτες του κατά την άφιξη της αποστολής της Λίβερπουλ, με τα καπνογόνα κόκκινου χρώματος να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ