ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ κάνει άνω-κάτω τους κόκκινους

Λίβερπουλ: Ο ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ κάνει άνω-κάτω τους κόκκινους

Η άρνηση της Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον 18χρονο επιθετικο της, Μπόμπι Ντάνκαν, στην Φιορεντίνα είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί μετωπική επίθεση από τον μάνατζερ του παίκτη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τον Αύγουστο του 2018 η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με τον Μπόμπι Ντάνκαν για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του και τον έστειλε στον έβδομο ουρανό. Και αυτό γιατί ο ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ ήταν από μικρός, φανατικός υποστηρικτής των κόκκινων, με το deal αυτό να του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί όχι μόνο για την ομάδα της καρδιάς του αλλά και για αυτήν που μεγαλούργησε ο "Stevie G".

Τα 32 γκολ που σημείωσε δε την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με την Κ-18 του συλλόγου, όχι μόνο του χάρισαν το προσωνύμιο "Νέος Φάουλερ" αλλά άνοιξαν το δρόμο στον νεαρό Άγγλο φορ για να συμμετάσχει μαζί με την πρώτη ομάδα στο καλοκαιρινό της τουρ στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούλιο.

Μέχρι εδώ, η ιστορία του Μπόμπι Ντάνκαν φάνταζε ονειρεμένη, τώρα όμως δεν είναι. Και αυτό γιατί μπήκαν στη μέση άλλες ομάδες, με τον παίκτη να θέλει να φύγει και την Λίβερπουλ να αρνείται.

Η Φιορεντίνα ήταν μάλιστα εκείνη που έκανε πρόταση για δανεισμό του με υποχρωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση που έκανε πέντε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της, με τους "κόκκινους" να απορρίπτουν την πρόταση και τον παίκτη να γίνεται ψυχολογικά ράκος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ατζέντης του, Σάιφ Ρούμπι, ο οποίος εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση μέσω της οποίας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως ο παίκτης "δεν είναι σε θέση να βγει από το σπίτι του εδώ και 4 ημέρες λόγω στρες" και ότι η Λίβερπουλ "καταστρέφει την ψυχική υγεία του ποδοσφαιριστή".

"Ο πραγματικός λόγος που ο Μπόμπι έχασε το ματς της ομάδας Κ-23 της Λίβερπουλ απέναντι στην Σαουθάμπτον την Δευτέρα ήταν επειδή υπέφερε από βαθιά θέματα ψυχικής υγείας με όλη αυτή την πίεη που τον φόρτωσε ο σύλλογος.

Του είπαν ότι μπορεί να φύγει αλλα μετά τον αναγκάζουν να μείνει ενάντια στη θέλησή του. Όχι μόνο έχει ένα πολύ μικρό συμβόλαιο αλλά έχει μόλις μία σεζόν ακόμα στο συμβόλαιό του και η Λίβερπουλ του έχει διαμηνύσει πως δεν θα πάρει άλλο.

Ο Μπόμπι δεν έχει βγει εδώ και τέσσερις ημέρες από το δωμάτιό του και δεν θα ξαναπάει ποτέ στην Λίβερπουλ. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι η ψυχική του υγεία...

Αυτή δεν είναι πρέπουσα συμπεριφορά από έναν σύλλογο με την πλούσια ιστορία της Λίβερπουλ που είχε μάλιστα έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες της τον Στίβεν Τζέραρντ, ξάδερφο του Μπόμπι.

Είναι κρίμα που ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ πάει να την γλιτώσει, έχοντας παρενοχλήσει και διαλύσει τη ζωή ενός νεαρού ανθρώπου όπως ο Μπόμπι", αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 18χρονου επιθετικού της Λίβερπουλ.

Σημείωνεται πως μετά από αυτή την τοποθέσηση υπήρχε παρέμβαση του Τζέιμι Κάραγκερ, με τον παλαίμαχο αμυντικό να ζητάει από τον Μπόμπι Ντάνκαν να μείνει στο σύλλογο, με τον μάνατζερ του παίκτη όμως να μην... συγκινείται και να εξαπολύει επίθεση και στον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

O ΜΠΟΜΠΙ ΝΤΑΝΚΑΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν
Λίβερπουλ - Άρσεναλ 3-1: Κόκκινη απόλαυση για τίτλο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ