ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Κλοπ

Λίβερπουλ: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Κλοπ

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 2-1 της Τότεναμ και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League με +2 έναντι της Μάντσεστερ Σίτι που έχει ματς λιγότερο. Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του. (VIDEO)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει και να εγκαταλείψει το όνειρο του πρώτου της πρωταθλήματος μετά το 1990 εμφανίζεται η Λίβερπουλ. Η Τότεναμ ισοφάρισε με τον Μόουρα στο 70' το γκολ του Φιρμίνο από το 16' και έφερε τους "κόκκινους" στα όριά τους στο μεγάλο ματς της 32ης αγωνιστικης της Premier League, όμως εκείνοι βρήκαν τη λύση στο φινάλε, έστω και αν χρειάστηκε να πετύχει αυτογκόλ στο 90' ο Αλντερβάιρελντ.

Ο Βέλγος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ, για να πάρει τη χρυσή νίκη με 2-1 η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και να επιστρέψει στην κορυφή με +2 έναντι της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ματς περισσότερο. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται μέχρι τέλους και οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλουν να νικήσουν την Κάρντιφ και να πατήσουν πάλι στην πρώτη θέση.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Άνφιλντ, ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρέτησε τον αντίπαλο προπονητή, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και έκανε την καθιερωμένη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο για να ασπαστεί τους παίκτες και να χειροκροτήσει τον κόσμο. Ο Γερμανός ξέσπασε μπροστά στο Kop, πανηγυρίζοντας έξαλλα, ο κόσμος παραληρούσε και ο θρύλος των ρεντς, Κένι Νταλγκλίς, χειροκροτούσε και χαμογελούσε στην εξέδρα...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ