ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 για τον Κλοπ

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. Liverpool won 2:0. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. Liverpool won 2:0. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

H Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Προπονητής της Λίβερπουλ (τουλάχιστον) μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του με τους "Κόκκινους" μέχρι το 2024 μέσω video στα social media της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, το οποίο σημαίνει πως υπήρξε διετής επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 52χρονος Κλοπ βρίσκεται στο τιμόνι της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, έχοντας κατακτήσει το Champions League την περσινή σεζόν με την αγγλική ομάδα, αλλά και το SuperCup Ευρώπης φέτος κόντρα στην Τσέλσι.

Παράλληλα, σε 234 αγώνες μετράει 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και μόλις 39 ήττες, ενώ φέτος βρίσκεται στο +14 από την πρωταθλήτρια Σίτι και στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ, κάνοντας όνειρα τίτλου μετά από 29 χρόνια.

"Breaking News. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και το οποίο δεν είναι τόσο κακό. Συμφώνησα για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Είναι καλά νέα για κάποιους, άσχημα νέα για κάποιους άλλους. Μπορείτε, αν θέλετε, να κλείσετε το video. Αισθάνομαι το σύλλογο και την πόλη σαν το σπίτι μου. Με αγαπούν εδώ. Νομίζω πως είναι μία καλή στιγμή για να προχωρήσω σε μία τέτοια απόφαση", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός τεχνικός στην ανακοίνωσή του.

Photo Credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ