ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Κουνάει μαντήλι το καλοκαίρι ο Λαλάνα

Porto's Andre Andre, left, fights for the ball with Liverpool's Adam Lallana during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Porto's Andre Andre, left, fights for the ball with Liverpool's Adam Lallana during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Το συμβόλαιο του Άνταμ Λαλάνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ και οι κόκκινοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το ανανεώσουν και ο 31χρονος θα αποτελέσει παρελθόν.

Το πλήρωμα του χρόνου φτάνει και ο Άνταμ Λαλάνα ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από τους ρεντς, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει τον 31χρονο μέσο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και γι' αυτό θα αποχωρήσει από το Άνφιλντ. Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής έχει τονίσει πως έχει μιλήσει με τον παίκτη και πως οι δυο τους γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση τον Ιανουάριο, όμως αποφασίστηκε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέτος, μετράει 16 συμμετοχές και αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τον Κλοπ.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ