ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ και Φούλαμ στα δικαστήρια για το wonderkid Χάρβεϊ Έλιοτ

Liverpool coach Juergen Klopp reacts during the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool coach Juergen Klopp reacts during the Champions League semifinal first leg soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Λίβερπουλ πήρε από την Φούλαμ το wonderkid, Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο πιτσιρικάς έπαιξε κιόλας αλλά η πρώην ομάδα του θα πάει στα δικαστήρια για να πάρει χρήματα από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ μετακόμισε από την Φούλαμ στο Λίβερπουλ και την Κυριακή ο Γιούργκεν Κλοπ τον χρησιμοποίησε κιόλας σε φιλική αναμέτρηση των "Κόκκινων". Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard το wonderkid οδηγεί τα δύο κλαμπ στα δικαστήρια.

Η Φούλαμ, προτού ο Έλιοτ ντυθεί στα κόκκινα, του προσέφερε υποτροφία την οποία ο παίκτης αρνήθηκε για να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Η Λίβερπουλ δεν τα βρήκε στην τιμή με τους "Κότατζερς", οπότε οι δεύτεροι θα πάνε την υπόθεση στα δικαστήρια, εκεί που υπάρχει δεδικασμένο εις βάρος των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η δικαιοσύνη θ' αποφασίσει πόσα χρήματα θα πληρώσει η Λίβερπουλ στην Φούλαμ για τον παίκτη, την ίδια στιγμή που η έτερη αγγλική ομάδα φέρεται να αξιώνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης από ενδεχόμενη απομάκρυνση του Χάρβεϊ Έλιοτ από το Άνφιλντ στο μέλλον.

Το 2015 η Λίβερπουλ είχε πάθει το ίδιο με τον Ντάνι Ινγκς και την Μπέρνλεϊ. Η ομάδα είχε ζητήσει να αποφανθεί η δικαιοσύνη και η κάτοχος του Champions League πλήρωσε τότε 8,5 εκατ. ευρώ συν ένα μέρος των χρημάτων από την μεταγραφή του Ινγκς στην Σάουθαμπτον αντί 22,2 εκατ. ευρώ. Επισημαίνουμε ότι ο Έλιοτ θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λίβερπουλ όταν γίνει 17.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ