ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Γι' αυτό κατηγορείται ο Στάριτζ για στοιχηματισμό

Liverpool's Daniel Sturridge, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν για στοιχηματισμό. Αλήθεια, για ποιον ακριβώς λόγο κατηγορείται ο 29χρονος Άγγλος; Διαβάστε αναλυτικά.

Αντιμέτωπος με την αθλητική δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον ο Ντάνιελ Στάριτζ, με την κατηγορία ότι παραβίασε τους κανονισμούς που υπάρχουν κόντρα στους στοιχηματισμούς από πλευράς παικτών.

Ο 29χρονος Άγγλος επιθετικός της Λίβερπουλ αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε στοιχηματισμό που είναι ενάντια στους κανόνες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αλήθεια, όμως, για ποιον ακριβώς λόγο κατηγορείται ο φορ των "ρεντς"; Σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" αντικείμενο της έρευνας των ελεγκτικών μηχανισμών της αγγλικής ομοσπονδίας είναι ο δανεισμός από τη Λίβερπουλ στη Γουέστ Μπρομ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ενώ η Ίντερ πρόβαλε ως φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, η απόδοση να είναι η Γουέστ Μπρομ η επόμενη ομάδα του παρουσίασε θεαματική πτώση (από 66/1 σε 5/2) μέσα σε λίγες ώρες την 28η ημέρα του πρώτου μήνα του τρέχοντος έτους.

Τελικά, ο Στάριτζ πήγε στους "μπάγκις" με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στοιχημάτισε ή ενημέρωσε άλλους για την κατάληξη της μεταγραφική υπόθεσης. Την τρέχουσα σεζόν μετρά 2 γκολ σε 7 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ στην Premier League, 1 γκολ σε 1 συμμετοχή στο League Cup κι 1 σε 4 ματς στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ