ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εκτός εθνικής ο Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Liverpool F.C at the Vitality Stadium, Brighton England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Liverpool F.C at the Vitality Stadium, Brighton England. Saturday, Jan. 12, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP) GARETH FULLER/PA VIA AP

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου επιβεβαίωσε ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα βρίσκεται στις κλήσεις του Αγκίρε για τα ματς με τον Νίγηρα και την Νιγηρία.

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ από τους ανθρώπους της εθνικής Αιγύπτου. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ δεν θα κληθεί στα ματς των "Φαραώ" με τον Νίγηρα και την Νιγηρία στις 22 και 26 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο αρχισκόρερ των "Κόκκινων" θα πάει ξεκούραστος στα κρίσιμα ματς με την Φούλαμ και την Τότεναμ που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 17 και 31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε πως η βαθμολογική διαφορά της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι χάθηκε και οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της Premier League με 62 βαθμούς, έπειτα από 26 αγωνιστικές.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ