ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ επένδυσε σε 16χρονο Γάλλο αμυντικό

Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Παίκτης της Λίβερπουλ γίνεται ο Μπιλί Κουμετιόν, ένας 16χρονος αριστεροπόδαρος Γάλλος αμυντικός που δοκιμάστηκε από τους "Reds" και βρίσκεται ήδη στην Αγγλία.

Τον Νοέμβριο δοκιμάστηκε, τον Ιανουάριο γίνεται παίκτης της Λίβερπουλ. Ο Μπιλί Κουμετιό δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, ο Γιούργκεν Κλοπ όμως ενθουσιάστηκε από την προοπτική του και γι' αυτό η διοίκηση των πρωτοπόρων της Premier League αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο Κουμετιό που ανήκε στη Λυόν, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Λίβερπουλ και άμεσα θα ενσωματωθεί στην Κ-16 για να δουλέψει με στόχο να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στον οποίο οι "Reds" επένδυσαν με φόντο το μέλλον.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ