ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πολυετές συμβόλαιο με τη NIKE

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πολυετές συμβόλαιο με τη NIKE

Σε πολυετή συμφωνία με τη NIKE έφτασε η Λίβερπουλ, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2020. Στα 35 εκατ. ευρώ ετησίως φημολογείται πως έκλεισε το deal ανάμεσα στους "κόκκινους" και την αμερικανική εταιρεία.

Η συνεργασία της Λίβερπουλ με τη New Balance λαμβάνει τέλος με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ανακοίνωσαν οι κόκκινοι, από την 1η Ιουνίου 2020 τίθεται σε ισχύ πολυετής συμφωνία με τη NIKE, η οποία θα αποτελέσει τη νέα εταιρεία ένδυσης για την κάτοχο του Champions League.

Το deal εκτιμάται πως έκλεισε στα 35 εκατ. ευρώ ετησίως. Εκτός από την ανδρική ομάδα, φανέλες NIKE θα φορούν και τα τμήματα υποδομής, αλλά και το γυναικείο τμήμα. Από τη στιγμή που η συμφωνία με τη NIKE θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου, η Λίβερπουλ δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη νέα φανέλα στο τελευταίο ματς της σεζόν 2019/2020, όπως το συνηθίζει.

Σημειώνεται ότι οι κόκκινοι βρέθηκαν σε δικαστική διαμάχη με τη New Balance, η οποία προσπάθησε μέσω της νομικής οδού να διατηρήσει τη συνεργασία που κρατά πέντε χρόνια. Η Λίβερπουλ δικαιώθηκε κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για το deal με τη NIKE.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ