ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η δωρεά του Φιρμίνο έσωσε την ζωή των δύο αγοριών

Η δωρεά του Φιρμίνο έσωσε την ζωή των δύο αγοριών

Εκτός από νικητής των γηπέδων, είναι και νικητής στην ζωή ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος της Λίβερπουλ δώρισε 59.000 λίρες για την ιατρική περίθαλψη δύο αγοριών με σπονδυλική μυϊκή ατροφία.

Σπουδαία κίνηση από τον επιθετικό της Λίβερπουλ, καθώς δώρισε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την θεραπεία δύο μικρών αγοριών που είχαν προβλήματα υγείας.

Τα δύο μικρά αγόρια από την Βραζιλία, ο Joao και ο Miguel, έχουν υποστεί μυϊκή ατροφία του νωτιαίου μυελού και οι γονείς τους αγωνίζονται για να βρουν τα λεφτά που χρειάζονται για να πληρώσουν τα ιατρικά έξοδα.

Σύμφωνα με τον Globo, συνολικά χρειάζονται 827.000 λίρες και ο Φιρμίνο προθυμοποιήθηκε να δώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για τα δύο αδέρφια.

Οι γονείς των δύο παιδιών, Alex Jose de Amorim και Gracieli Schlemmer, βγήκαν δημόσια για να ευχαριστήσουν τον επιθετικό της Λίβερπουλ για την σπουδαία πράξη του.

Όπως δήλωσαν και στο παρακάτω βίντεο: "Η Λάρισσα Περέιρα, η σύζυγος του Φιρμίνο, ήρθε σε επαφή με μένα και μου είπε ότι θα δώσουν το πόσο που απομένει για τις θεραπείες. Φώναξα από χαρά τότε, γιατί αυτή τη στιγμή την περιμέναμε καιρό."

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός από την μεριά του, δεν έχει κάνει δημόσια τοποθέτηση, παραμένοντας ταπεινός μετά την γενναιοδωρία του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ